Acest site foloseste cookies. Afla mai multe detalii despre asta, aici. Inchide
Cosul meu:0produse
0.00 LEI
Total Comanda
0.00
FINALIZEAZA COMANDA
StudioPro Contact rapid: 021-411.65.30, intre orele 9 - 17:30 in cursul saptamanii
CATEGORII DE PRODUSE
SPECIAL

Dealer Autorizat Manfrotto

MEMBERSHIP CARD

Esti client StudioPro? Confortul tau conteaza pentru noi!

Acum poti comanda linistit din fotoliu pentru ca noi iti oferim cele mai confortabile conditii.

Clientii StudioPro beneficiaza de avantajele Cardului Membership Value 3*, Premium 5* sau VIP 7*.

Prin Cardul virtual Membership, StudioPro ofera clientilor sai o serie de facilitati dintre care  discount-uri la produsele din portofoliul StudioPro,  transport gratuit  si multe alte surprize.


In functie de plafonul de achizitii inregistrate la StudioPro, Membership Card are 3 trepte:

Plafonul de achizitii totale in contul de client de 2000 lei ofera clientului un Membership Card Value 3*; 4000 lei ofera un Membership Card Premium 5*, iar plafonul de 8000 lei, ofera un Membership Card VIP 7*.

Discount-urile de utilizator posesor de Membership Card nu sunt cumulative cu alte tipuri de discount-uri tip Voucher, ofertele speciale, sau pachete StudioPro.

Discount-urile Membership se pot utiliza cumulativ impreuna cu punctele bonus de fidelitate obtinute in urma achizitiilor produselor on-line, din magazinul photosetup.ro si cu cadourile alocate produselor acolo unde sunt disponibile.

Discount-urile produselor aflate in promotii, nu sunt cumulative, utilizatorul Mambership putand utiliza un singur tip de discount asupra unui produs.

 

Observatii: Cardul care se emite este virtual. El nu reprezinta un card bancar si deci nu se poate utiliza la efectuarea platilor. Cardul este utilizat doar la identificarea tipului de Memebrship din care face parte utilizatorul.
SC Simus Trading SRL (StudioPro) isi rezerva dreptul de a modifica valoarea treptelor precum si discount-urile acordate, in functie de evolutia preturilor pe piata, fara o instiintare prealabila. Totodata, in functia de evolutia volumului de vanzari realizat de catre clientul Membership, SC Simus Trading isi rezerva dreptul de a retrage sau de a promova la o treapta superioara, statutul de Membership acordat acestuia.

 

Up
Viziteaza site-ul Studiopro pe ShopMania