Acest site foloseste cookies. Afla mai multe detalii despre asta, aici. Inchide
Cosul meu:0produse
0.00 LEI
Total Comanda
0.00
FINALIZEAZA COMANDA
StudioPro Contact rapid: 021-411.65.30, intre orele 9 - 17:30 in cursul saptamanii
CATEGORII DE PRODUSE
SPECIAL

Dealer Autorizat Manfrotto

PUNCTE BONUS DE FIDELITATE

Puncte de fidelitate.
Detalii:

Punctele de fidelitate reprezinta un bonus oferit clientilor  StudioPro.ro, la fiecare produs achizitionat in sistem on-line, ca o modalitate de recompensa a fidelitatii lor.

Fiecare produs beneficiaza de un anumit numar de puncte oferite bonus. Aceste puncte sunt specificate in dreptul fiecarui produs si se vor adauga in contul dvs. creat pe site-ul studiopro.ro, in momentul achizitionarii produsului. Punctele adunate, se pot transforma fie in discount la urmatoarele cumparaturi, fie in produse.
Valoare unui punct de fidelitate este de 0.01 RON (ex. 100 puncte = 1RON).

Valabilitatea punctelor bonus de fidelitate aferente unei comenzi este de 6 luni din momentul procesarii comenzii.

Conditii de utilizare Puncte Bonus de Fidelitate:

 • Pentru a putea folosi Punctele bonus de fidelitate este necesar ca in contul dvs. sa aveti puncte in valoare de minim 1 RON (100 puncte).
 • Pentru a putea folosi Punctele bonus de fidelitate, comanda trebuie sa fie in valoare de minim 50 RON. 
 • Punctele bonus de fidelitate adunate in contul de client vor trebui consumate in termen de 6 luni de la procesarea comenzii.
 • Este admisa folosirea partiala a punctelor bonus de fidelitate la o comanda si pastrarea restului de puncte in cont pentru utilizari ulterioare.
 • Este admisa utilizarea punctelor bonus de fidelitate ca discount la produse aflate in promotie sau Voucher de discount, cu conditia ca ele sa nu  fie mai mari decat valoarea comenzii.
 • Punctele bonus de fidelitate aferente unei comenzi vor intra in contul dvs. doar in momentul in care suma achitata pentru acestea comanda intra in contul nostru, atunci cand optati pentru plata OP. In cazul comenzilor cu plata ramburs, punctele aferente acestora vor fi afisate in detaliile contului dvs. dar nu vor putea fi folosite, fiind cu stare "In asteptare". Acestea vor deveni active in momentul in care suma aferenta comenzii intra in contul nostru.
 • In cazul anularii unei comenzi in care ati folosit puncte bonus de fidelitate, acestea va vor fi returnate in cont.
 • Punctele bonus de fidelitate folosite pentru a obtine discount din valoarea unei comenzi sunt considerate consumate in momentul in care achitati factura aferenta acesteia.
 • Daca anulati o comanda, punctele bonus de fidelitate pe care urma sa le primiti in baza acesteia vor fi de asemenea anulate.
 • Punctele bonus de fidelitate se pot acorda numai persoanelor care au creat cont valid de client in site si se pot acumula incepand cu prima cumparatura incheiata (vezi Capitol Incheierea Vanzarii in Conditii Generale de Vanzare-Cumparare On-line)
 • Punctele bonus de fidelitate se pot utiliza ca si discount impreuna cu alt Voucher de discount valid, sau la produse aflate in promotie*.
 • In conditiile unor promotii d etipul produs de baza + produs cadou, punctele bonus de fidelitate adunate in cont vor fi cele aferente produsului de baza.
 • Iunctele bonus de fidelitate nu pot fi transferate dintr-un cont de client in altul.
 • Punctele bonus de fidelitate nu pot fi preschimbate in bani.
 • Valoarea Punctelor bonus de fidelitate utilizate ca discount nu poate fi mai mare decat valoarea comenzii.
 • Punctele bounus de fidelitate utilizate ca si discount la o comanda, nu pot fi mai mari decat valoarea comenzii.
 • Punctele bonus de fidelitate pot fi folosite pentru a beneficia de reduceri de pret atunci cand plasati o noua comanda in site, imediat ce aveti in cont puncte in valoare de minim 1 RON (100 puncte).
 • Punctele bonus de fidelitate sunt disponibile doar pentru  cumparaturile on-line.

*Exista totusi posibilitatea ca la achizitionarea produselor aflate in promotii sau pachete speciale, deoarece acestea beneficiaza deja de anumite reduceri de pret, sa nu fie alocate puncte de fidelitate, insa acest lucru va fi in mod explicit specificat.

In orice moment puteti vizualiza in contul dvs. numarul de puncte disponibile, cat si numarul de puncte obtinute la fiecare comanda plasata, in momentul in care plasati produse in cos si lansati o comanda.

Prin utilizarea punctelor bonus de fidelitate, Cumparatorul isi exprima implicit acordul fata de conditiile de utilizare a Punctelor Bonus de Fidelitate, mentionate mai sus.

S.C . Simus Trading SRL isi rezerva dreptul de a modifica Conditiile de utilizare a punctelor bonus de fidelitate, fara o instiintare prealabila.

 

Up
Viziteaza site-ul Studiopro pe ShopMania