Acest site foloseste cookies. Afla mai multe detalii despre asta, aici. Inchide
Cosul meu:0produse
0.00 LEI
Total Comanda
0.00
FINALIZEAZA COMANDA
StudioPro Contact rapid: 021-411.65.30, intre orele 9 - 17:30 in cursul saptamanii
CATEGORII DE PRODUSE
SPECIAL

Dealer Autorizat Manfrotto

VALIDARE COMANDA

Validarea Comenzii plasata in sistem on-line:

In urma adaugarii in cos a produselor, Cumparatorul va primi in mod automat pe adresa de e-mail cu care este inregistrat ca si cont de client in magazinul on-line photosetup.ro, o Confirmare de Inregistrare a Comenzii cu datele specifice comenzii.
Confirmarea de Inregistrare a Comenzii primita de catre Cumparator automat, nu creeaza obligatii contractuale si nu este o confirmare a faptului ca produsele sunt pe stoc.
Comanda plasata on-line de catre Cumparator, va fi considerata valida numai dupa confirmarea acesteia de catre Vanzator si va fi urmata de o Proforma.

Validarea comenzii de catre Vanzator se face doar daca:
1. Datele de Cumparator sunt complete si corecte;
2. Produsele din comanda Cumparatorului sunt disponibile;
3. Nu exista erori in sistem care ar putea genera preturi gresite.

Validarea comenzii de catre Vanzator se va face prin mesaj scris (e-mail) catre Cumparator, pe adresa de e-mail cu care Cumparatorul este inregistrat in contul de client.
Doar dupa indeplinirea acestei conditii, Cumparatorul poate efectua plata comenzii, conform modalitatii de plata aleasa.
In cazul unei platii din partea Cumparatorului in conditiile unei comenzi nevalidate de catre Vanzator, Vanzatorul are dreptul de returnare a sumei in contul Cumparatorului, fiind considerata plata necuvenita.
Vanzatorul are dreptul de a anula o comanda care nu intruneste conditiile de validare specificate mai sus. Detalii complete se regasesc in Conditii de Vanzare - Cumparare pentru achizitiile on-line

Procesare comenzi:

Comenzile plasate dupa ora 17:00, vor fi procesate a doua zi, in timpul saptamanii de lucru.
Comenzile plasate vinerea, dupa ora 17:00, vor fi procesate lunea.

 

Up
Viziteaza site-ul Studiopro pe ShopMania