Acest site foloseste cookies. Afla mai multe detalii despre asta, aici. Inchide
Cosul meu:0produse
0.00 LEI
Total Comanda
0.00
FINALIZEAZA COMANDA
StudioPro Contact rapid: 021-411.65.30, intre orele 9 - 17:30 in cursul saptamanii
CATEGORII DE PRODUSE
SPECIAL

Dealer Autorizat Manfrotto

DESPRE STUDIOPRO

Testare echipamente, in show-room

 

Te asteptam in show-room sa testezi camere video, sisteme de transmisie live, microfoane, trepiede si monopiede, lumini sau orice alte echipamente destinate productiei video sau TV.

Pentru orice intrebari legate de produse, detalii tehnice, disponibilitate, comenzi, livrari sau orice alte informatii suplimentare, o echipa de consultanti Studiopro va sta la dispozitie intre orele 9-17:30, de luni pana vineri.

 

 

Despre Studiopro:

Reprezentam in Romania inca din anul 1998, unii dintre cei mai importanti producatori de echipamente dintre care mentionam MANFROTTO,  AVENGER , COSMOLIGHT, PHOTOFLEX, alaturi de alte brand-uri care s-au adaugat in timp, destinate productiei video/film/TV

 

Misiunea noastra:
Alaturi de produsele de calitate, oferim solutii adaptate nevoilor fiecarui client in parte astfel incat, prin consultantii nostri de vanzari, avand o experienta bogata in domeniul video, film, TV, ne asiguram ca fiecare client va deveni multumit prin achizitia facuta.

Produsele noastre sunt selectionate dupa o atenta evaluare, a producatorilor. In acest fel putem asigura clientii si partenerii nostri, de faptul ca atat calitatea produselor cat si garantia si service after-sales oferite, sunt ireprosabile.

Produsele noastre sunt dintre cele mai performante iar pretul lor de achizitie de cele mai multe ori reflecta acest aspect, insa insa valoarea lor este cu siguranta o promisiune fata de client, in legatura cu experienta rezultata din utilizarea lor.
Prin achizitia unui brand reprezentat de StudioPro, cu siguranta valoarea perceputa de client este infinit mai mare.

Valorile noastre:
Valorile in care credem noi sunt simple, dar importante: Calitate si profesionalism, valoare adaugata pentru client si respect.

 

Show-room-ul nostru:
Show-room-ul StudioPro este locul in care clientii pot gasi produse pentru testare, vizionare cat si locul in care gasesc o echipa perfomanta, bine pregatita, gata sa ofere solutiile cele mai potrivite, mulate pe nevoile clientilor.  (Vezi Harta )


Echipa noastra:

Echipa StudioPro este formata din consultanti bine pregatiti, cu o bogata experienta in domeniul video/film, gata sa ofere servicii analizand atent fiecare solicitare in parte si oferind solutii customizate pentru toate nevoile fotografice ale clientilor sai.
Alaturi de cele mai performante brand-uri, clientii StudioPro primesc atat garantia calitatii serviciilor precum si a asistentei post-vanzare, training pentru utilizarea produselor cat si service /piese de schimb pentru o perioada foarte mare de timp.

Consultantii nostri ofera intregul suport si maxima atentie clientilor, de aceea, va asiguram ca alaturi de cele mai bune si performante produse, veti primi si cele mai bune servicii. (Vezi Suport)

 

Scurt istoric Simus Trading
Simus Trading este prezent din anul 1998 pe piata foto/video/film/TV din Romania,  fiind reprezentantul in tara pentru producatorii de top din piata foto-video-film profesionala internationala: Manfrotto, Avenger, Kata, Sigma, Schneider Optics/B+W/Praktica, Hensel, Photoflex, Genus, Gossen, Orbitvu, Visible Dust, Colorama,  Teclumen, Cosmolight, Zero 88, Liliput, Glidetrack, ABC, Cambo.

Activitatea Simus Trading

Vanzarea off-line B-2-B:
Activitatea este concentrata cu predilectie in directia B-2-B (business-to-business) catre persoane juridice, prin oferirea solutiilor complete de iluminare pentru studiouri TV si echipamente pentru productia video si film.

Dintre clientii nostri fac parte case de rental si productie vieo-film dintre care amintim Atlantis, Atlantic, Castel Film si alti producatori independenti, precum si televiziuni.

 

Vanzarea on-line:
Incepand cu luna august  2012, ca o facilitate pentru persoanele fizice precum si un sprijin pentru confortul cleintilor care doresc sa achizitioneze on-line, Simus Trading, ofera aceasta posibilitate prin magazinul on-line StudioPro.

 

Magazinul on-line studiopro.ro este operat de S.C. SIMUS TRADING SRL, persoana juridica romana cu sediul in Str. Sandulesti, nr. 11, sector 6, Bucuresti, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Bucuresti sub numarul J40/9646/1994, CUI RO7108205, capital social 210 lei, inregistrata in registrul de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal al ANSPDCP cu nr.22430.

© StudioPro, o marca inregistrata SC Simus Trading SRL

Up
Viziteaza site-ul Studiopro pe ShopMania