Acest site foloseste cookies. Afla mai multe detalii despre asta, aici. Inchide
Cosul meu:0produse
0.00 LEI
Total Comanda
0.00
FINALIZEAZA COMANDA
StudioPro Contact rapid: 021-411.65.30, intre orele 9 - 17:30 in cursul saptamanii
CATEGORII DE PRODUSE
SPECIAL

Dealer Autorizat Manfrotto

SOLUTII COMPLETE PENTRU LIVE STREAMING

Solutii complete pentru Live Streaming

Sistemul Streamstar X4 este o solutie completa de workflow in multicam. Permite conexiunea a patru camere cat si un ingest. Se pot folosi o multitudine de elemente grafice ce pot fi puse peste imagine ca si overlay. De asemenea se pot adauga logo-uri, burtiere si multe altele.

 

Poate fi considerat un sistem all in one. Practic ai un multicam switcher, un recorder, encoder, un sistem de reluari special pentru folosirea in evenimentele sportive, un player media cat si posibiliatea de a controla camerele atat PTZ cat si camerele JVC prin retea locala.

 

 

Este un sistem perfect din punct de vedere al raportului costuri / performante. Are cele mai multe optiuni de pe piata la ora actuala comparativ cu pretul la care este oferit.

 

Interfata este una simplista si intuitiva. Are un suport GUI pentru touchscreen perfect pentru operarea individuala.

 

 

De asemenea permite streaming-ul live, in trei platforme RTMP concomitent, over IP si nu numai rapid, eficient si calitativ.

 

Streamstar este o optiune castigatoare pentru orice companie care activeaza in productia video si are nevoie de un sistem complet. Sistemul ofera un raport imbatabil dintre pret, performanta si versatilitate care nu va fi gasit in nici un alt produs de pe piata la ora actuala dinn categoria sa.

 

 

Ca si calitati principale StreamstarX4 dispune de o interfata optimizata pentru touchscreen, intuitiva si usor de folosit, 4 intrari HD-SDI, 4 intrari IP, 4 intrari NDI si o intrare HDMI sau NDI pentru ingest cu transparenta. Stream IP video direct din camerele cu posibilitate de streamig de la JVC.

O intrare IP/NDI pentru dispozitivul SCOREPLUS (scoruri, timing si titluri), posibilitate integrata de control al camerelor JVC PTZ prin conexiune IP. O iesire HD-SDI, o iesire HDMI PGM, iesire NDI PGM, o iesire HDMI/Display pentru multiviewsau PGM. Streaming la 720p 50p/60p la un bitrate maxim de 10Mbps. Iesiri simultane RTMP si MPEG-TS.

 

Ce il delimiteaza de alte echipamente similare sunt optiunile lui dedicate evenimentelor sportive cum ar fi reluarile instant cu slow motion de pe toate camerele, reluare dinamica prin schimbarea camerelor, freeze frame-uri in reluare, autocut dupa terminarea reluarii.

 

Un sistem complet ce poate fi integrat in multe tipuri de productie video fara a investi in echipament suplimentar.

Detalii despre produse, aici.

 

Pentru ai multe detalii sau pachete personalizate, va rugam sa ne contactati la adresa:

 

office@studiopro.ro


marius.voicu@studiopro.ro

 

Up
Viziteaza site-ul Studiopro pe ShopMania