Acest site foloseste cookies. Afla mai multe detalii despre asta, aici. Inchide
Cosul meu:0produse
0.00 LEI
Total Comanda
0.00
FINALIZEAZA COMANDA
StudioPro Contact rapid: 021-411.65.30, intre orele 9 - 17:30 in cursul saptamanii
CATEGORII DE PRODUSE
SPECIAL

Dealer Autorizat Manfrotto

EVENIMENTE
Eveniment prezentare camere video JVC
2017-06-11

Eveniment de prezentare camere video profesionale JVC

 

Studiopro va invita la un eveniment mult asteptat de catre videografii profesionisti - prezentarea camerelor video profesionale JVC

 

Evenimentul are loc pe 14 iunie la Hotel Parliament incepand cu ora 11.

Adresa H. Parliament: Strada Izvor nr. 106, Sector 5, Bucuresti 

(Vezi Harta locatie)

 

Va asteptam sa testati cele mai apreciate modele de camere video JVC profesionale.

 

Va oferim sansa sa descoperiti toate carateristicile camerelor video JVC PRO, intr-o prezentare sustinuta de un invitat special  - dl Semir Nouri, Sales Professional Systems, in cadrul JVC Europe.

 

Evenimentul incepe la ora 11 si se incheie in jurul orei 15.

 

 

Despre JVC:

JVCKENWOOD USA Corporation este o filială deținuta in totalitate de JVC KENWOOD Corporation.
JVC este un dezvoltator de top si producator de produse audio si video profesionale ce utilizeaza tehnologii superioare pentru a furniza sunet si imagini de inalta calitate. JVC ofera o gama completa de echipamente profesionale pentru piata de audio si video profesionala, inclusiv camere de studio, camere video profesionale, camere video 3D și 4K, recordere Blu-Ray si monitoare de studio de precizie HD.
Tehnologia originala de proiectare D-ILA a companiei JVC este utilizata pe scară larga in sistemele de proiectie pentru simulare si la cinematografele hi-end home theatre.
JVC este, de asemenea, lider mondial în produsele de supraveghere video analogice si IP. Ca pioniera timpurie in captarea, afisarea si inregistrarea imaginilor in miscare, JVC are un istoric bogat in ceea ce priveste inovatia tehnologica. In lumea analogica, JVC a dezvoltat tehnologia de inregistrare a culorilor care a făcut posibila utilizarea VCR-urilor, exemplificata de inventia companiei în format VHS. Munca depusa de JVC in realizarea algoritmilor de compresie digitala face parte acum din standardul MPEG folosit in aproape toate formatele digitale, inclusiv DVD, Blu-Ray si radiodifuziune digitala. De la proiectoarele de simulare de top la camerele video de ultima generatie 4K, JVC continua sa ofere o succesiune de produse distinctive care ofera sunet si imagini cu puterea de a emotiona privitorii.

 

Deoarece locurile sunt limitate si totodata pentru o buna desfasurare a evenimentului, va rugam sa va pre-inregistrati, completand campurile de mai jos.

 

 

Completeaza formularul urmator pentru a-ti rezerva un loc la eveniment. Toate campurile sunt obligatorii.

NUMAR LOCURI OCUPATE: 5 / 15

NUMAR LOCURI LIBERE: 10
Nume
*
Prenume
*
Adresa de email
*
Telefon
*
Cod de securitate:
*
Campurile marcate cu * sunt obligatorii.
Up
Viziteaza site-ul Studiopro pe ShopMania