Acest site foloseste cookies. Afla mai multe detalii despre asta, aici. Inchide
Cosul meu:0produse
0.00 LEI
Total Comanda
0.00
FINALIZEAZA COMANDA
StudioPro Contact rapid: 021-411.65.30, intre orele 9 - 17:30 in cursul saptamanii
CATEGORII DE PRODUSE
SPECIAL

Dealer Autorizat Manfrotto

EVENIMENTE
Noutati: camere video JVC
2016-02-03

Simus Trading devine distribuitor JVC Professional in Romania

Incepand cu luna ianuarie 2016, Simus Trading SRL devine distribuitor autorizat pentru JVC Professional, in Romania, pentru divizia de camere video Handheld.

JVC este unul dintre cei mai importanti producatori japonezi si furnizori de o gama larga de echipamnete profesionale video, audio si broadcast. Prin anticiparea viitoarelor tendinte de afaceri si integrarea celor mai avansate tehnologii, JVC este in masura sa ofere clientilor sai produse si soluții inovatoare, care sa le permita sa-si pastreze si sa-si sporeasca competitivitatea lor in industrie.  Produsul line-up include camere video profesionale 4K / HD / SD, impreuna cu monitoare profesionale, proiectoare si echipamente de studio.

 

Divizia de camere video Handheld, reprezentata de Simus Trading in Romania, ofera cateva modele de camere video 4K, cu posibilitati de streaming live, camere destinate videografilor de evenimente, televiziunilor de stiri sau productiei video comerciala/muzicala.

 

Simus Trading asigura vanzarea , suportul tehnic si garantia in Romania pentru modelele comercializate.

 

Produsele sunt disponibile deja pe stoc in Romania, prin cele doua magazine: Photosetup.ro: http://www.photosetup.ro/camere-digitale-de-filmat/camere-video-jvc/ si Studiopro.ro: http://studiopro.ro/jvc

 

 

Up
Viziteaza site-ul Studiopro pe ShopMania