Acest site foloseste cookies. Afla mai multe detalii despre asta, aici. Inchide
Cosul meu:0produse
0 LEI
Total LEI cu TVA:
0.00
FINALIZEAZA COMANDA
StudioPro Contact rapid: 021-411.65.30, intre orele 9 - 17:30 in cursul saptamanii
CATEGORII DE PRODUSE
SPECIAL

Dealer Autorizat Manfrotto

PARTENERI

Cu o istorie ce depaseste deja 44 de ani este recunoscut in mod special pentru trepiedele si capetele foto profesionale pe care toti fotogarfii profesionisti din intreaga lume le utilizeaza cu succes. Cu filiale proprii in toate tarile strategice si parteneri distribuitori independenti in alte 65 de tari, Manfrotto se bucura de o recunoastere mondiala greu de egalat de catre orice alt producator de trepiede foto.

Viziteaza site-ul

Kata este principalul producator de genti si rucsacuri foto/video de pe piata internationala de profil, recunoscut pentru protectia oferita echipamentelor foto, prin produsele sale. Aceste calitati au fost recunoscute prin numeroase diplome si acreditari obtinute de kata in domeniul calitatii dar totdata si recompensate prin numeroase premii obtinute pentru design-ul inovator sau functionalitate, in mod special premii RedDot.

 

Viziteaza site-ul

Producator german de optica inca din anul 1947, filtrele B+W (Bierman + Webber) sunt recunoscute in intreaga lume pentru calitatea optica deosebita, fiind si prima companie din lume care a oferit filtre foto MRC (sistem de protectie multi-layer coating) care reprezinta acoperirea multipla a filtrelor cu straturi ce resping apa si praful, prevenind reflectia si fiind foarte rezistent la zgarieturi. Articole despre filtrele B+W si protectioa MRC, se gasesc in blog.

Viziteaza site-ul

Photoflex producator de echipamente foto recunoscut la nivel mondial in mod special pentru Softbox-urile de calitate. Cu o retea de distribuitori in intreaga lume, echipamentele  Photoflex sunt uitilizate cu succes de catre fotogarfii din lumea intreaga. Implicat in activitatea educationala, Photoflex creeaza si o serie de lectii de fotografie disponibile inclusiv in lb romana: http://ro.photoflexlightingschool.com/

Viziteaza site-ul

Producator de fundaluri si modificatori foto, cu sediul in U.K. si o existenta pe piata de peste 50 de ani, este recunoscut in intreaga lume in mod special datorita fundalurilor din hartie. Fundalurile sunt apreciate pentru calitatea materialului si a culorilor, Colorama fiind cele mai utilizate de catre majoritatea fotografilor world wide.

 

Viziteaza site-ul
Up