Acest site foloseste cookies. Afla mai multe detalii despre asta, aici. Inchide
Cosul meu:0produse
0.00 LEI
Total Comanda
0.00
FINALIZEAZA COMANDA
StudioPro Contact rapid: 021-411.65.30, intre orele 9 - 17:30 in cursul saptamanii
CATEGORII DE PRODUSE
SPECIAL
ABONARE LA NEWSLETTER

Dealer Autorizat Manfrotto

CONDITII GENERALE DE VANZARE-CUMPARARE ON-LINE

Magazinul on-line studiopro.ro este operat de S.C. SIMUS TRADING SRL, persoana juridica romana cu sediul in Str. Sandulesti, nr. 11, bl. Z15, sc. 1, parter, ap. 3, sector 6, Bucuresti, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Bucuresti sub numarul J40/9646/1994, CUI RO7108205, capital social 210 lei, inregistrata in registrul de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal al ANSPDCP cu nr. 224301.

Telefon de contact: 021.411.65.30 / fax: 021.411.65.88 /  E-mail: office@studiopro.ro.

Intregul continut al site-ului studiopro.ro - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date, sunt proprietatea S.C. SIMUS TRADING SRL si dupa caz, a furnizorilor listati pe site si sunt aparate de Legea dreptului de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul prealabil scris al S.C. SIMUS TRADING SRL a oricaror elemente enumerate mai sus, se pedepseste conform legilor in vigoare.

S.C. Simus Trading S.R.L isi rezerva dreptul de a face modificari si actualizari ale acestor Termeni si Conditii, precum si ale ofertei/ofertelor, fara o notificare prealabila si fara precizarea motivelor.
De asemenea, S.C. Simus Trading S.R.L isi rezerva dreptul de a corecta eventuale erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere, sau erori ale sistemului de software.

Vizitarea sau cumpararea produselor prezentate pe site-ul photosetup.ro implica acceptarea termenilor si conditiilor mai jos specificate. Daca nu acceptati acesti "Termeni si Conditii", NU FOLOSITI acest site.


Pentru a fi informat despre toate conditiile de utilizare ale acestui site, va rugam sa cititi sectiunile urmatoare precum si Capitolele la care aceste sectiuni fac trimiteri.

S.C. SIMUS TRADING SRL garanteaza tuturor utilizatorilor acces limitat, in interes personal, pe site-ul photosetup.ro dar nu le confera drepturile de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei S.C. SIMUS TRADING SRL fara acordul prealabil scris al acesteia.

 

Plasarea comenzii:

Indiferent de statutul Cumparatorului (persoana fizica sau juridica), pentru a plasa o comanda prin intermediului magazinului on-line photosetup.ro, acesta trebuie sa fie inregistrat cu cont de client.

Obligatiile de inregistrare ale Cumparatorului:
In utilizarea serviciului de achizitie on-line, Cumparatorul este de acord sa furnizeze informatii adevarate, corecte, actuale si complete, asa cum sunt acestea solicitate in sectiunea de inregistrare ca si utilizator.


In situatia in care consideram, ca aceasta obligatie nu este respectata de catre Cumparator, S.C. SIMUS TRADING S.R.L isi rezerva dreptul de a bloca accesul, pe perioada determinata sau nedeterminata, la utilizarea serviciului, fara nicio notificare prealabila.

S.C. SIMUS TRADING S.R.L respecta legile in vigoare privind confidentialitatea datelor (vezi Capitol Confidentialitate).

 

Pretul produselor:

Pretul produselor afisat in magazinul on-line photosetup.ro este exprimat  in Lei cu TVA 20%, inclus.

Pretul produselor nu include taxa de transport.
Taxa de transport se achita de catre Cumparator la destinatie.  Exceptie fac unele perioade de promotii speciale sau bonificatii, in care transportul poate fi gratuit pentru clienti, in urma unor conditii de comanda (vezi Livrare Gratuita)

Taxa Verde:

Unele produse sunt supuse Taxei Verzi . Acesta sunt incluse in pretul de vanzare al produsului supus acestei taxe. (vezi Capitol Taxa Verde).

Discounturi si promotii:

Ocazional, unele produse pot fi supuse unor promotii si discount-uri. Acestea vor fi specificate pe site si vor fi disponibile pentru perioade limitate de timp.
In cazul in care cumparatorul beneficiaza de un Voucher de discount valid, acesta introduce codul voucher-ului iar suma rezultata in urma discount-ului dat de Voucher, va fi aplicata asupra produsului comandat, respectand conditiile de utilizare ale Voucher-ului. (Vezi capitol Conditii de utilizare Voucher Discount).

 

Puncte de Fidelitate:

Fiecarui produs ii apartine un numar de puncte pe care cumparatorul le aduna in cont la fiecare achizitie efectuata on-line de pe site-ul studiopro.ro si le poate transforma in discount la cumparaturile ulterioare efectuate on-line pe photosetup.ro (vezi Capitol Puncte de Fidelitate).

Validarea Comenzii:

In urma adaugarii in cos a produselor, Cumparatorul va primi in mod automat pe adresa de e-mail cu care este inregistrat ca si cont de client in magazinul on-line studiopro.ro, o Confirmare de Inregistrare a Comenzii cu datele specifice comenzii. Confirmarea de Inregistrare a Comenzii primita de catre Cumparator automat, nu creeaza obligatii contractuale si nu este o confirmare a faptului ca produsele sunt pe stoc.

Comanda plasata on-line de catre Cumparator, va fi considerata valida numai dupa confirmarea acesteia de catre Vanzator si va fi urmata de o Proforma.
Validarea comenzii de catre Vanzator se va face prin mesaj scris (e-mail) catre Cumparator prin trimiterea unei Proforme.

 

Validarea comenzii de catre Vanzator se face doar daca:

1. Datele de Cumparator sunt complete si corecte;

2. Produsele din comanda Cumparatorului sunt disponibile;

3. Nu exista erori in sistem care ar putea genera preturi gresite (ex.: valoare a pretului zero/Lei)

Acest moment marcheaza incheierea contractului de Vanzare -Cumparare.


Doar dupa indeplinirea acestei conditii, Cumparatorul poate efectua plata comenzii, conform modalitatii de plata aleasa.


In cazul unei platii din partea Cumparatorului in conditiile unei comenzi nevalidate de catre Vanzator, Vanzatorul are dreptul de returnare a sumei in contul Cumparatorului, fiind considerata plata nedatorata.

Vanzatorul are dreptul de a anula o comanda care nu intruneste conditiile de validare specificate mai sus. Vezi mai jos si capitol Anularea Comenzii.

 

Modalitatea de Plata pentru comenzile On-line:

Pentru a efectua plata pentru comanda on-line, aveti de ales intre doua modalitati de plata:
1. OP (Ordin de plata) prin virament bancar: in avans, in contul Vanzatorului, pe baza de Proforma primita de catre Cumparator pe adresa de e-mail cu care este inregistrat in contul de client, in urma Validarii comenzii de catre Vanzator.

2. Ramburs: in urma Validarii comenzii de catre Vanzator, este o modalitate acceptata pentru comenzile ale caror sume nu depasesc valoarea de 5000 (cincimii) Lei. Taxele ce decurg din asigurarea si transportul banilor de ramburs, sunt suportate de catre Cumparator. (Vezi Capitol Conditii de Ramburs in Conditii de Livrare).

 

Modalitatea de livrare:

Livrarea produselor catre Cumparator se face doar prin curier si doar pe teritoriul Romaniei.

In cazul alegerii ca si modalitate de plata Ramburs, livrarea se face doar cu Fan Curier.

In cazul alegerii ca modalitate de plata OP, livrarea produselor catre Cumparator se face doar dupa confirmarea intrarii banilor in contul Vanzatorului, aceasta fiind considerate si data platii.

Conditia de livrare: EX-Works (Franco) Depozit Simus Trading (cf. Incoterms 2010). Exceptie fac perioadele promotionale cu transport gratuit catre client,acordat in urma unor conditii specifice (Livrare Gratuita)

Taxe de transport:

1. Preturile prezentate pe site nu includ cheltuielile ce decurg din taxele de livrare/transport.

2. Taxele de livrare/transport revin in sarcina Cumparatorului si se achita la destinatie de catre acesta.
Vezi mai multe detalii in Capitol  LivrareProduse
.

3. Exceptie de la achitarea taxelor de transort de catre client, suntc perioadele promotionale cu transport gratuit catre client,acordat in urma unor conditii specifice (Livrarea Gratuita)


Disponibilitate stoc:

Stocurile noastre sunt actualizate constant, totusi, ar putea exista mici discrepante intre stocurile existente si cele afisate pe site. Specificatiile stocurilor sunt mentionate in dreptul fiecarui produs in parte. Vezi Capitol Semnificatiile Status-urilor.

Pentru o mai buna comunicare referitoare la disponibilitatea produselor, aveti posibilitatea de a comunica cu noi atat prin mesaj instant in timpul orelor de lucru, cat si telefonic sau e-mail.

 

Executarea Vanzarii:

Vanzarea este considerata executata in momentul in care sunt indeplinite conditiile referitoare la : Validarea comenzilorPlata  si Livrarea produselor  catre Cumparator.

Anularea comenzii:

Comenzile plasate on-line pot fi anulate in urmatoarele cazuri:

1. Fara motiv de catre Cumparator inainte de validarea comenzii din partea vanzatorului. Acest lucru se poate face fie prin trimiterea de catre Cumparator a unui mesaj prin e-mail de anulare la adresa office@studiopro.ro , fie telefonic. In urma anularii unei comenzi, se va modifica si statusul acesteia in contul de Cumparator.

2. La expirarea termenului de plata pentru comenzile ale caror modalitate de plata aleasa este viramentul bancar (O.P.) si al caror termen de plata mentionat in Proforma este depasit, se anuleaza la data expirarii termenului de plata prin neachitarea proformei.

3. De catre Vanzator, prin neindeplinirea conditiilor de validare a comenzilor (vezi mai sus Validarea Comenzilor)

 

Denuntarea unilaterala a contractului (Renuntarea la cumparare):

Conform legislatiei in vigoare, renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice.

Astfel, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.

 

Prezenta clauza opereaza doar in cazul in care repunerea partilor in situatia anterioara este posibila. Acesta clauza se aplica conf. O.G. 130/2000, in cazul achizitionarii de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanta, aplicandu-se definitiile cuprinse in O.G. 130/2000 art. 2 lit.e.

Vezi detalii Retur produse.


Garantia produselor:

Garantia se acorda pentru un an calendaristic la data cumpararii produsului, cu exceptia anumitor produse. Aceste exceptii sunt declarate pe pagina produselor respective.
Garantia se acorda specific pentru fiecare produs in parte. Acest lucru precum si conditiile acordarii garantiei este specificat in pagina de produs, in categoria Service si Garantie, pentru fiecare tip de produs in parte.

In cazul defectiunilor survenite dupa achizitia produselor, garantiile se discuta in mod separat dupa analizarea defectiunilor. Vezi Capitol Acordarea Garantiilor

RISCURI SI RESPONSABILITATI

Livrare:
Vanzatorul se obliga sa expedieze Bunurile si Serviciile in sistem door-to-door catre Cumparator, in conditile mentionate in Capitolul Livrare Produse.

Transport - Ambalare:
In afara de cazul in care este agreat de Vanzator si Cumparator diferit, Vanzatorul se descarca de riscurile si responsabilitatile asociate cu Bunurile si Serviciile in momentul predarii acestora catre societatea de curierat intern cu care Vanzatorul colaboreaza sau catre reprezentantul Cumparatorului.
Vanzatorul va asigura ambalarea corespunzatoare a Bunurilor si Serviciilor si va asigura transmiterea documentelor insotitoare.
Vanzatorul va efectua livrare Bunurilor si Serviciile doar pe teritoriul Romaniei.

Imaginile produselor:
Imaginile produselor prezentate pe site-ul Photosetup.ro sunt utilizate in conformitate cu legea drepturilor de proprietate intelectuala. Imaginile apartin atat autorilor sau producatorilor reprezentati de catre Simus Trading/Photosetup in Romania, cu drept drept de utilizare, cat si imagini proprii. Unele dintre imaginile produselor reprezentate,  pot fi doar cu titlu informativ. Acest lucru va fi in mod expres specificat in continutul de descriere al produselor. Photosetup prin SC Simus Trading SRL intelege si respecta dreptul de proprietate intelectuala si de aceea, orice problema legata de dreptul de autor, poate fi sesizata la adresa de e-mail: office@studiopro.ro.

Originea produselor:

StudioPro promoveaza si comercializeaza doar produse originale.

 

TRANSFERUL PROPRIETATII
Proprietatea asupra Bunurilor si Serviciilor va fi transferata la momentul efectuarii livrarii (intelegand prin livrare - semnarea de expediere a documentului de transport furnizat de curier si intrarea produsului in posesia curierului). In cazul livrarii prin curier, acesta nu este autorizat de catre Vanzator sa permita Cumparatorului deschiderea coletelor inainte de semnare de livrare, ci doar ulterior semnarii de livrare si achitarii contravalorii acestora.

RASPUNDERE

Vanzatorul nu poate fi responsabil pentru daune de orice fel pe care Cumparatorul sau oricare terta parte le poate suferi ca rezultat al indeplinirii de catre Vanzator a oricarei din obligatiile sale conform Comenzii si pentru daune care rezulta din utilizarea Bunurilor si Serviciilor dupa livrare sau pentru pierderea produselor.

 

FORTA MAJORA
Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.

© StudioPro, o marca inregistrata SC Simus Trading SRL

Up
Viziteaza site-ul Studiopro pe ShopMania