Acest site foloseste cookies. Afla mai multe detalii despre asta, aici. Inchide
Cosul meu:0produse
0.00 LEI
Total Comanda
0.00
FINALIZEAZA COMANDA
StudioPro Contact rapid: 021-411.65.30, intre orele 9 - 17:30 in cursul saptamanii
CATEGORII DE PRODUSE
SPECIAL

Dealer Autorizat Manfrotto

POLITICA DE RETURNARE

Denuntarea unilaterala a contractului (Renuntarea la cumparare):

Conform legislatiei in vigoare, renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice.

Ai drept de retur 14 zile de la achizitia on-line.

Astfel, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.
Conform legislatiei in vigoare, renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice.

 

Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 30 de zile de la data denuntarii contractului de catre cumparator.

In cazul in care in termenul de 30 de zile de la data denuntarii contractului de catre cumparator, acesta din urma nu returneaza produsul, denuntarea unilaterala a contractului nu va opera.

Acesta clauza se aplica conf. O.G. 130/2000, in cazul achizitionarii de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanta, aplicandu-se definitiile cuprinse in O.G. 130/2000 art. 2 lit.e.

 

Conditii generale de retur:

 • Produsele care nu sunt conforme cu specificatiile lor de pe site din momentul trimiterii comenzii, se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate.
 • Vanzatorul poate inlocui produsul cu altul identic sau, in cazul acceptarii de catre Cumparator, cu un alt produs. In cazul in care suma produsului inlocuit nu corespunde cu suma achitata de catre Cumparator, acesta va achita diferenta de plata rezultata din suma produslui achitat si suma produsului nou inlocuit.
 • In cazul in care Cumparatorul nu doreste inlocuirea, Vanzatorul va restitui suma achitata initial Cumparatorului.
 • Suma restituita nu include cheltuielile de transport.
 • Ne rezervam dreptul de a nu accepta pentru retur produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura.
 • Costul transportului produselor returnate, revine in totalitate in responsabilitatea clientului.
 • In cazul in care produsul returnat a fost achizitionat intr-o perioada promotionala insotit de alt produs cadou, se returneaza si cadoul aferent produsuluil de baza, care face obiectul returului.
 • In cazul in care produsul returnat a fost achizitionat intr-o perioada insotit de cupon valoric cadou, iar valoarea cuponului a fost transformata in discount si consumata la o alta comanda ulterioara, valoarea cuponului consumat se va retine cumparatorului din valoarea produsului returnat.
 • Returnarea produselor este o facilitate acordata persoanelor fizice.

Exceptie de la renuntare:

 • Produsele achizitionate de persoane juridice;
 • Produse ce au suferit modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi etc.;
 • Produsele executate dupa specificatiile consumatorului sau a unor produse distinct personalizate, precum si produsele care prin natura lor, nu pot fi returnate;
 • Produsele care se pot degrada ori deteriora rapid;

Procedura de returnare:
In cazul in care doriti sa returnati un produs, va rugam sa ne trimiteti un mesaj in prealabil pe adresa office[@] studiopro.ro pentru a vi se oferi indicatiile legate de logistica returului.

 

Up
Viziteaza site-ul Studiopro pe ShopMania