Acest site foloseste cookies. Afla mai multe detalii despre asta, aici. Inchide
Cosul meu:0produse
0.00 LEI
Total Comanda
0.00
FINALIZEAZA COMANDA
StudioPro Contact rapid: 021-411.65.30, intre orele 9 - 17:30 in cursul saptamanii
CATEGORII DE PRODUSE
SPECIAL

Dealer Autorizat Manfrotto

STATUS DISPONIBILITATE PRODUSE

Disponibilitate stoc:
Stocurile noastre sunt actualizate constant, totusi, ar putea exista mici discrepante intre stocurile existente si cele afisate pe site. Pentru o mai buna comunicare, aveti posibilitatea de a comunica cu noi atat prin mesaj instant in timpul orelor de lucru, cat si telefonic sau e-mail.

Semnificatiile status-urilor referitoare la disponibiltatea produselor:

-In stoc: aceste produse sunt disponibile in depozitul nostru din show-room (punctul de lucru) sau in depozitul nostru logistic (Gebruder Weiss) situat la km 23 pe A1 si se expediaza dupa ce sunt intrunite conditiile de validare a comenzii on-line si cele referitoare la modalitatea de plata aleasa de Cumparator.

- Disponibil in curand: produsele care apar pe site cu acest mesaj, sunt produse uzuale ce se aduc in mod constant. Ele pot fi in tranzit urmand sa fie disponibile pentru livrare in scurt timp. Termenul aproximativ in care aceste produse vor fi disponibile il puteti afla contactandu-ne. Daca doriti un produs cu acest status, va rugam sa ne contactati inainte de plasarea comenzii on-line.

-Cu precomanda: aceste produse se importa pe baza unei comenzi ferme. Termenele de livrare pot fi diferite in functie de disponibilitatea furnizorului extern si pot fi cuprinse intre 20-60 zile. Pentru aceste produse, va rugam sa ne contactati inainte de plasarea comenzii on-line.

Pentru alte detalii, nu ezitati sa ne contactati.

 

 

Up
Viziteaza site-ul Studiopro pe ShopMania